Mne z kyslomliečnych chutí tak kozí kefír, okrem toho mi chutí čistá ovčia bryndza. Čo sa týka bieleho jogurtu tak Jedine Živý biely jogurt Tami, alebo Holandia BIo jogurt gazdovský biely. Jogurt alebo kefír tak na olovrant alebo príp. večeru. Orechy si namáčam aspoň na 4hodiny pred konzumáciou, viac mi chutia a je to aj lepšie. Kozí kefír mi chutí s vlašskými orechami. Do bieleho jogurtu som si pridávala škoricu, vlašské orechy, med. Som krvná skupina Nulka, pre tie väčšinou kravské mliečne výrobky nemusia byť úplne vhodné. Maslo mám rada, no používam radšej Ghee čiže prepustené maslo. Tak isto ako Nulka krvná skupina mi lepok v bielom kysnutom pečive nerobí dobre, chlieb iba kváskový aj to nie denne /1-2 týždenne/.